Bliv skarp på dit bonusmor-liv...

Du og din kæreste er sammen til skolefest. Du sidder der mellem eks & kæreste og ser hvordan deres øjne stråler om kamp, når de ser på fælles barn, som optræder på scenen. Du tænker måske: “Er det ikke lige i overkanten – det er da total overdrevet opmærksomhed, det barn får!” De følelser, du får bygget op inden i dig under skolefesten, får så lov at leve sit liv, når I kommer hjem. Endnu engang fylder konflikterne imellem jer og dybeste set, længes du bare efter at blive set og bevare kærligheden imellem jer.

 

Hvem er du?

Hvor villig er du til at satse på at bevare kærligheden og få færre konflikter? Er du klar til at tage skridtet til din egen personlige rejse i bonusmor-livet? Hvis ja, vil du lære at blive bedre til at tage din plads som bonusmor og få indsigter i de dynamikker, der er på spil i den sammenbragte familie.

Det kan kræve et meget stort selvværd at være bonusmor. Der er mange sider i os selv, vi bliver konfronteret med, når vi forelsker os i en mand, der har børn som ikke er vores egne. Derfor er det en investering at arbejde med at udvikle dig selv og blive mere bevidst om, hvem du er. Hvad skal have lov til at vokse, så du oplever dit eget værd? Giver du dig selv lov til at være en, der sætter dine grænser og står ved dem?

Manglende selvværd kan være grundlagt helt tilbage i din barndom. Men det er bestemt ikke for sent, at gøre noget ved det. Du vil blive bedre til at give slip på negativ energi og i stedet fokuser på det positive og kærligheden. Du vil arbejde med dine uhensigtsmæssige mønstre, hvilket giver dig et dybere indblik, hvorfor du reagere som du gør.

Vi vil arbejde med dine værdier og forventninger, så de bliver synlige, hvilket gør det bliver nemmere og tydligere for dig at sætte grænser. Når du handler i overensstemmelse med dine værdier og markerer dine grænser, går du frem som et godt eksempel, der tør stå ved den, du er. Tiden er nu også til at mærke efter, om du ønsker at blive skarpere på dit bonusmor-liv og få et liv med mere overskud og kærlighed.


Fra overvældet til overskud

Copyright 2019 Dorte Andersen.

For at synliggøre, hvordan du kommer fra tilstanden af at være overvældet i dit bonusmor-liv til at lande i mere overskud og kærlighed, har jeg udviklet modellen “Et bonusmor-liv med overskud og balance”. Modellen viser, hvilke faser du vil komme igennem i forløbet “Bliv skarp på dit bonusmor-liv”. 

Få professionel rådgivning i trygge rammer

Tag skridtet til at blive skarpere på dit bonusmor-liv ved at få rådgivning og sparring af en specialist indenfor sammenbragte familie, som netop har fokus på bonusmor problemstillinger. Gennem forløbet vil du opnå at få skabt mere balance, overskud og kærlighed i dit bonusmor-liv gennem konkrete værktøjer, handlingsplaner og indsigter.

Min praksis har central beliggenhed i Aalborg med parkering lige udenfor, en diskret indgang og et indbydende samtalerum, hvor du vil blive mødt i en behagelig tryg atmosfære.

Her er fokus på at skabe et frirum til dig, hvor du kan få lov at dele alle de “forbudte” følelser. For at møde dig i fleksible rammer tilbyder jeg også sessioner online og pr. telefon, så uanset hvor du bor i Danmark så tilbydes du muligheden for forandring i dit bonusmor-liv.


Hvorfor er jeg den rigtige til at hjælpe dig?

Jeg hedder Dorte, og min passion er at hjælpe dig med at få de allerbedste betingelser for at trives i bonusmor-livet, og dermed skabe de bedste rammer for dig selv og for din sammenbragte familie.

Jeg er selv bonusmor, og har haft glæde af hjælp, rådgivning og sparring undervejs. Jeg har samlet alt det bedste fra alle de steder, jeg selv har hentet inspiration, min psykoterapeutiske uddannelse og skruet det sammen til nogle genveje, som andre bonusmødre kan få glæde af.

Dorte Andersen

Psykoterapeut & stifter af sammenbragte familier

"Ønsker du at knække koden til, hvordan I kan bevare kærligheden imellem jer og få færre konflikter? Vil du gerne opgive den modstand, du oplever i dit bonusmor-liv?

Få hjælp til at fokuser på de ting, som du kan ændre og stoppe med at bruge energi, på det du ikke kan ændre. Tag skridtet til et bonusmor-liv, hvor der er mere overskud og kærlighed".

Sådan foregår det!

Book en uforpligtende konsultation, hvor vi får afklaret om et forløb er noget for dig. Det foregår via telefon eller personligt møde, hvor du skal afsætte ca. 20 minutter. Hvis du er klar til tage skridtet til at få mere overskud og kærlighed i dit bonusmor-liv, så booker du forløbet med 9 sessioner á cirka 75 minutter.

Prisen for forløbet "Bliv skarp på bonusmor-livet" er kr. 6.900,-. Der er mulighed for månedlig ratebetaling. Når du har booket forløbet vil modtage en opstartsmail med spørgsmål, som du svarer på og sender retur til mig inden første session. Forløbet lykkedes bedst, når du arbejder aktivt mellem sessionerne med de værktøjer og redskaber, du får med dig i sessionerne.