fbpx

Er du bonusmor?

Føler du dig udenfor?

Oplever du at føle dig udenfor eller som et tredje hjul i din sammenbragte familie, når børnene er hos jer? Måske en oplevelse af at miste kontrol og indflydelse i jeres hverdagsliv sammen. Og måske er din reaktion at blive sur, trække dig eller blive ked af det. Som bonusmor kan det være fristende at give andre skylden for manglende glæde, energi eller overskud. Det er bare ikke løsningen på problemet.

 

Bliv fri af dine mønstre og vaner

Vi har alle vores mønstre, vaner og overbevisninger som præger vores liv og hverdag . Måden vi agerer og handler på, når vi er sammen med andre mennesker. Nogle af vores mønstre og vaner er sunde og konstruktive. Andre kan være knap så sunde og konstruktive. For at skabe et mere harmonisk liv i den sammenbragte familie, er det en fordel at se og arbejde med de mønstre og vaner, som er med til at skabe uhensigtsmæssige konflikter. Og i sidste ende er med til at skabe større og større afstand mellem dig og din partner.

 

Du kan vælge at tage ansvar for dig

Forstil dig et liv med mindre konflikter, mere samhørighed, mere glæde og kærlighed. Hvor livet føles nemmere og gladere. Jeg har specialiseret mig i, hvordan man kan skabe mere harmoni i den sammenbragte familie. Med konkrete råd, retningslinjer og værktøjer kan du blive mere bevidst om, hvorfor konflikter, ubalance og indre uro fylder i dit liv.

Du er velkommen til at kontakte mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *