fbpx

Få styr på dine følelser...

Det er søndag aften og dine tanker begynder allerede nu at kredse om på onsdag, hvor bonusbarnet kommer. Du har nydt din alenetid med kæresten. Du føler dig fyldt af kærlighed og nærvær. Men lige nu, søndag aften, begynder du at mærke en form for uro – det er en genkendelig følelse – nemlig at der ikke rigtig er plads til dig, når bonusbarnet er der. Du kan få oplevelsen af ligefrem at føle dig tilovers. Bare ved at tænke på det, kan du mærke en knugende fornemmelse i maven, og du begynder langsomt at trække dig fra din kæreste. Det er det samme mønster hver gang. Du trækker dig, og føler dig endnu mere ud af fælleskabet i din sammenbragte familie.”

Kender du følelsen?

Det er så drænende og spild af tid at have følelser og reaktioner, der trækker dig ned og henimod noget, der ikke er godt for dig. Samtidig kender du sikkert den indre kritiker som fortæller dig, hvor ringe det er at have sådanne følelser og tanker. Sikkert ikke et særligt smukt og rart selvkærligt billede at have om sig selv.

Er det nu tid til at handle og træde nye skridt ind i noget, der udvikler dig i stedet for? Forstil dig, hvordan dit liv vil være, hvis du bliver bevidst om, hvad der lægger bag dine tilbagevendende følelser og reaktionsmønstre. Hvilken glæde og frihed vil det give dig, at kunne give slip på følelser, der dræner dig og trækker dig ned i en negativ spiral, hvor du gang på gang oplever at miste dig selv?

Nogen gange kan det være svært at gennemskue, hvorfor du gør som du gør, da det primært foregår i det ubevidste. Derfor er det en god investering at hente hjælp hos en psykoterapeut, som er specialist indenfor sammenbragte familie med fokus på bonusmor problemstillinger. Tag skridtet til at lære dig selv bedre at kende, og hvorfor du bliver “ramt” følelsesmæssigt i din bonusmor-rolle. Vi ser på, hvilke vaner og mønstre du bærer med dig ind i dit bonusmor-liv, og hvorfor de kan give konflikter og skabe problematikker. Med nye indsigter og konkrete værktøjer vil det gøre dig i stand til at handle anderledes og få bedre styr på dine følelser.

Få professionel rådgivning i trygge rammer

Tag skridtet til at arbejde med det følelsesmæssige kaos, du kan blive ramt i som bonusmor ved at få rådgivning og sparring af en specialist indenfor sammenbragte familie, som netop har fokus på bonusmor problemstillinger. Få indsigt i, hvorfor du bliver ramt på dine følelser, få nye handlemønstre og dermed mere styr på dine følelser. Du vil få opbygget et mere selvkærligt billede af dig selv, som gør at du oplever mere balance og ro i dit bonusmor-liv.

Min praksis har central beliggenhed i Aalborg med parkering lige udenfor, en diskret indgang og et indbydende samtalerum, hvor du vil blive mødt i en behagelig tryg atmosfære.

Her er fokus på at skabe et frirum til dig, hvor du kan få lov at dele alle de “forbudte” følelser. For at møde dig i fleksible rammer tilbyder jeg også sessioner online og pr. telefon, så uanset hvor du bor i Danmark, så tilbydes du muligheden for forandring i dit bonusmor-liv.


Hvorfor er jeg den rigtige til at hjælpe dig?

Jeg hedder Dorte, og min passion er at hjælpe dig med at få de allerbedste betingelser for at trives i bonusmor-livet, og dermed skabe de bedste rammer for dig selv og for din sammenbragte familie.

Jeg er selv bonusmor, og har haft glæde af hjælp, rådgivning og sparring undervejs. Jeg har samlet alt det bedste fra alle de steder, jeg selv har hentet inspiration, min psykoterapeutiske uddannelse og skruet det sammen til nogle genveje, som andre bonusmødre kan få glæde af.

Dorte Andersen

Psykoterapeut & stifter af sammenbragte familier

"Måske oplever du bonusmorrolle som besværlig og nogle gange, når konflikter fylder mere end kærligheden overvejer du, om du overhovedet er det rette sted. Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvad der egentligt sker i dig, hver anden uge, når bonusbarnet kommer?

Det kan nemlig være svært lige at gennemskue. Mange af de følelser, du ikke har forholdt dig til i dit liv kommer naturligt frem, når du bliver bonusmor. Det er ikke altid nemt at stå alene i det følelsesmæssige kaos"

Sådan foregår det!

Book en uforpligtende konsultation, hvor vi får afklaret om et forløb er noget for dig. Det foregår via telefon eller personligt møde, hvor du skal afsætte ca. 20 minutter. Hvis du vælger at tage skridtet og få skabt mere balance og overskud i dit bonusmor-liv, så booker du forløbet med 7 sessioner á cirka 75 minutter.

Prisen for forløbet "Få styr på dine følelser" er kr. 4.900,-. Der er mulighed for månedlig ratebetaling. Når du har booket forløbet vil modtage en opstartsmail med spørgsmål, som du svarer på og sender retur til mig inden første session. Forløbet lykkedes bedst, når du arbejder aktivt mellem sessionerne med de indsigter, værktøjer og redskaber, du får med dig i sessionerne.