Gruppeforløb

Gruppeforløb for bonusmødre

Som bonusmor kan du godt have brug for et frirum. Et sted, hvor du kan være dig selv, tænke som du tænker, have det, som du har det. Uden at blive bedømt, belært eller føle dig forkert. Som en tidligere deltager på et gruppeforløb lettet gav udtryk for: “Det er så befriende at blive mødt af andre i lignende, der forstår og anerkender de ‘forbudte og forkerte’ tanker og følelser. Jeg føler mig ikke mere alene – der er andre, som har det ligesom mig. Som også engang i mellem føler, at nu må det være nok!

Lidt om forløbet

I løbet af de 4 mødegange vil vi bevæge os igennem følgende:

1. Hvad er din største udfordring i dit bonusmor-liv? Hvilke følelser bliver vækket i dig, når dine bonusbørn er hos jer?

2. Tager du din plads i familien? Oplever du dig og din partner som ligeværdige voksne? Eller hvad er det for en rolle, du har? Bliver du set og mødt eller oplever du, at blive til et tredje hjul?

3. Hvad sker der imellem dig og din partner, når børnene er der? Trækker du dig, når din kæreste bliver til far? Oplever du jalousi og måske nogen gange følelsen af, at din kæreste ikke viser dig opmærksomhed? Hvad længes du dybest set efter i din kærlighedsrelation?

4. Hvordan kan du lære at stå ved dig selv og dén du er. Vi arbejder med, hvordan du kan blive bedre til at blive i dig selv og ikke over i “de andre”, og dermed få oplevelsen af at blive træt og energiforladt.

"For mange bonusmødre er følelsen af at føle sig alene, forkert og utilstrækkelig genkendelig. Det er faktisk slet ikke meningen, at det skal være så svært. Ikke for nogen. Og heller ikke for dig. Men alligevel er det ofte sådan mange har det.

Derfor hjælper det at være sammen i et frirum med andre bonusmødre, hvor du kan føle dig tilpas med de "forbudte" følelser samt få glæden og overskuddet til bonusmor-livet".

Deltag i gruppeforløb i trygge rammer

En af fordelene ved at deltage i et gruppeforløb er, at du kan tale med andre bonusmødre i et fortroligt rum om udfordringerne i at være en del af en sammenbragte familie.

Det hjælper at dele alt det, der fylder hos dig, så du ikke føler dig alene og forkert med dine tanker og følelser. Samtidig får du rådgivning og sparring af en specialist indenfor sammenbragte familie, som netop har fokus på bonusmor problemstillinger.

Min praksis har central beliggenhed i Aalborg med parkering lige udenfor, en diskret indgang og et indbydende samtalerum, hvor du vil blive mødt i en behagelig tryg atmosfære. Her er fokus på at skabe et frirum til dig, hvor du kan få lov at dele alle de “forbudte” følelser.


Hvorfor er jeg den rigtige til at hjælpe dig?

Jeg hedder Dorte, og min passion er at hjælpe dig med at få de allerbedste betingelser for at trives i bonusmor-livet, og dermed skabe de bedste rammer for dig selv og for din sammenbragte familie.

Jeg er selv bonusmor, og har haft glæde af hjælp, rådgivning og sparring undervejs. Jeg har samlet alt det bedste fra alle de steder, jeg selv har hentet inspiration, min psykoterapeutiske uddannelse og skruet det sammen til nogle genveje, som andre bonusmødre kan få glæde af.

Dorte Andersen

Psykoterapeut & stifter af sammenbragte familier

Sådan foregår det!

Book en uforpligtende konsultation, hvor vi får afklaret om et gruppeforløb er noget for dig. Det foregår via telefon eller personligt møde, hvor du skal afsætte ca. 20 minutter.

Gruppeforløbet indeholder 4 mødegange á 2 timers varighed. Der er plads til max. 5 deltager pr. hold, da det er vigtigt for mig, at der er tid og plads til hver enkelte deltager. Prisen for hele forløbet er kr. 1.500,- som afregnes inden første mødegang.

Når du har booket forløbet vil du modtage en opstartsmail med spørgsmål, som du svarer på og sender retur til mig inden første mødegang. Forløbet lykkedes bedst, når du arbejder aktivt mellem mødegangene med de værktøjer og redskaber, du får med dig undervejs.