fbpx

»Man føler sig nemt til overs«

er en sætning, som jeg ofte hører i min praksis. Flere drømte ikke om, hvor svært det ville være at udfylde rollen som stedmor, bonusmor, papmor, reservemor… Ja, hvad skal man egentlig kalde den rolle, som tusinder af kvinder besætter i dagens Danmark.

Kender det selv…
Jeg kender selv følelsen og udfordringerne i at være en del af en sammenbragt familie. Min passion er derfor at hjælpe bonusmødre med at få en nemmere og bedre hverdag i den sammenbragte familie. Jeg har erfaret, at min hjælp kan gør en tydelig forskel for dig, der længes efter mere kærlighed og færre konflikter i jeres parforhold og sammenbragte familie.

Bonusmødre gruppe
Med mine erfaringer og psykoterapeutiske baggrund tilbyder jeg gruppeforløb og individuelle forløb til kvinder, der er udfordret i deres rolle i den sammenbragte familie. Udover at få konkrete værktøjer og råd til, hvordan livet kan blive nemmere for dig som bonusmor vil vi have fokus på, hvordan vi kan ændre vores handlemåder, vaner og overbevisninger. Opnå at give slip på kontrollen og give plads til kærligheden mellem dig og din partner. Få indsigt i, hvordan dig og din partner kan finde fælles fodslag i, hvordan I er sammen som ligeværdige voksne i jeres sammenbragte familie.

En fordel ved at deltage i et gruppeforløb er at man kan tale med ligesindede om udfordringerne i den sammenbragte familie. Det hjælper at tale med andre, så man ikke føler sig alene og forkert med sine svære tanker og følelser.

En problematik som går igen…
En sætning jeg ofte hører er denne…:”Jeg kan mærke den følelse af, at han har tyvstartet denne familie før mig. Han har sat nogle normer for, hvordan man opdrager – eller ikke opdrager – som jeg ikke altid er enig i. En anden problematik kan være det svære i, at man som bonusmor går ind i en forældrerolle, uden at der er lavet plads til den. Det er svært at finde sin plads, og man føler sig nemt lidt til overs i sit eget hjem. Opdragelsen kan også være kilde til gnidninger mellem bonusmor og hendes mand.

Mange bonusmødre erkender vigtigheden i, at hun løbende må arbejde med sig selv for at kunne rumme at være en del af en sammenbragt familie.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen
Dorte Andersen
Psykoterapeut & NLP Coach Practitioner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *