Om

Mere overskud og balance i

bonusmor-livet?

Tilmeld dig nyhedsbrev og få mini-guide med 5 tips

Det kan opleves udfordrende at være bonusmor i en sammenbragt familie. Du kan blive konfronteret med sider af dig selv, som du slet ikke vidste, du indeholdt. Genkender du f.eks. følelsen af at være alene og forkert? Sådan behøver det ikke at være. Jeg kan faktisk godt hjælpe dig!

Jeg hedder Dorte, og min passion er at hjælpe dig med at få de allerbedste betingelser for at trives i bonusmor-rollen, og dermed skabe de bedste rammer for dig selv og for din sammenbragte familie. 

Jeg er selv bonusmor, og har haft glæde af hjælp, rådgivning og sparring undervejs. Jeg har samlet alt det bedste fra alle de steder, jeg selv har hentet inspiration, min psykoterapeutiske uddannelse og skruet det sammen til nogle genveje, som andre bonusmødre og sammenbragte familier, kan få glæde af.

Dorte Andersen

Valget er dit!

Mit ønske er at vise bonusmødre og (fædre) vi har et valg, når det kommer til, hvordan vi lader det at leve i en sammenbragt familie påvirke os. For mig har bonusmor-livet været en personlig rejse, hvor jeg har lært mig selv bedre at kende.

Jeg har valgt at træffe en beslutning om at leve det liv, som jeg ønsker og som er godt for mig. Det kan du også vælge. Og jeg kan faktisk godt hjælpe dig. Jeg tilbyder forskellige forløb, som du kan læse mere om her.

Bevar kærligheden og få færre konflikter

Se mere

Få mere overskud og kærlighed

Se mere

Et frirum for bonusmor

Se mere

Lidt mere om mig

Jeg er vild med personlig udvikling og er nysgerrig på, hvad livet kan bringe mig. I min fritid nyder jeg at dyrke yoga, gåture i naturen og sejle på mit paddleboard - vandet er min bedste ven!
Jeg har været en del af en sammenbragt familie i over 12 år. Jeg er bonusmor til to piger på henholdsvis 16 og 22 år. Min kæreste og jeg er begge vilde med naturen og elsker sushi...mums!
Mit arbejdsliv har bragt mig vidt omkring - fra undervisning på Handelskostskole til design af kollektioner indenfor modebranchen. Og nu psykoterapeut med fokus på sammenbragte familier.

Få professionel rådgivning i trygge rammer

Min praksis har central beliggenhed i Aalborg med parkering lige udenfor, en diskret indgang og et indbydende samtalerum, hvor du vil blive mødt i en behagelig tryg atmosfære. Her er fokus på at skabe et frirum til dig, hvor du kan få lov at dele alle de “forbudte” følelser.

For at møde dig i fleksible rammer tilbyder jeg også sessioner online og pr. telefon, så uanset hvor du bor i Danmark, så tilbydes du muligheden for forandring i dit bonusmor-liv.