For par

Bevar kærligheden

Alt er mere sårbart i en sammenbragt familie, fordi de voksnes kærlighed skal bære rigtig meget. Derfor er det vigtigt, at investere i hjælp så I får langtidsholdbart forhold, hvor kærligheden fortsat får lov at blomstre mellem jer. For hvem ønsker at bryde et forhold, når man dybest set stadig elsker hinanden, men bare er kørt træt i de gentagne konflikter.

Måske har du allerede overvejet, om det vil være nemmere nogen gange at være alene? De evige skænderi og enigheder om, hvordan jeres sammenbragte familie skal fungere fylder nemlig efterhånden mere end kærligheden?  Så er det måske på tide, at få professionel hjælp hos en psykoterapeut som er specialist indenfor sammenbragte familier.

Kender I det?

Måske bliver I overvældet af jeres problemer i den sammenbragte familie og I ved ikke helt, hvad I skal gøre ved det? Mangler I tydelighed omkring, hvordan I hver især gerne vil have det? Kender I jeres forventninger og værdier til, hvordan jeres sammenbragte familie skal være? Længes I dybest set efter mere ro, balance og glæde fremfor konflikter, der gør at I trækker jer mere og mere fra hinanden?

Vil I gerne blive bedre til at lytte og anerkende hinanden? Ved at investere i et rådgivningsforløb vil I få sparring, indsigter og konkrete værktøjer med jer som kan give jer en nemmere og bedre hverdag, hvor der også er plads til at bevare kærligheden.

Få professionel rådgivning i trygge rammer

Tag skridtet til at få arbejdet med jeres konflikter og udfordringer i den sammenbragte familie. Få nye indsigter, redskaber gennem rådgivning, sparring og konkrete værktøjer.

Min praksis har central beliggenhed i Aalborg med parkering lige udenfor, en diskret indgang og et indbydende samtalerum, hvor du vil blive mødt i en behagelig tryg atmosfære. Her er fokus på at skabe et trygt frirum til jer, hvor I kan få lov at dele alle de “forbudte” følelser.

Jeg hedder Dorte, og min passion er at hjælpe jer med at få de allerbedste betingelser for at trives i jeres sammenbragte familie, og dermed skabe de bedste rammer for dig selv og for din partner.

Jeg er selv bonusmor, og har haft glæde af hjælp, rådgivning og sparring undervejs. Jeg har samlet alt det bedste fra alle de steder, jeg selv har hentet inspiration, min psykoterapeutiske uddannelse og skruet det sammen til nogle genveje, som andre sammenbragte familier kan få glæde af.

Dorte Andersen

Psykoterapeut & stifter af sammenbragte familier

"Ønsker I at knække koden til, hvordan I kan bevare kærligheden imellem jer og få færre konflikter? Vil I gerne opgive den modstand, I oplever i jeres sammenbragte familie?

Få hjælp til at fokuser på de ting, som I kan ændre og stoppe med at bruge energi, på det I ikke kan ændre. Tag skridtet til et liv sammen, hvor der er mere overskud og kærlighed".

Sådan foregår det!

Book en uforpligtende konsultation, hvor vi får afklaret om parrådgivning/terapi er noget for jer. Hvis I vælger at tage skridtet til at arbejde med jeres udfordringer og problematikker, så er der flere muligheder.

I kan booke enkelte sessioner á cirka 60 minutter til kr. 950,- pr. session. Eller hvis I køber et klippekort med 5 sessioner tilbydes 20% i rabat.

Når I har booket forløbet vil modtage en opstartsmail med spørgsmål, som I svarer på og sender retur til mig inden første session. Forløbet lykkedes bedst, når I arbejder aktivt mellem sessionerne med de værktøjer og redskaber, I får med jer i sessionerne.