Personlige forløb for bonusmødre

Det kan opleves udfordrende at være bonusmor i en sammenbragt familie. Måske har du ikke selv børn og pludselig skal du leve sammen med andres børn. Måske har du selv børn eller måske har I fælles børn. Uanset, hvordan jeres familie er sammensat er det fakta, at det kan være rigtig svært at få det til at fungere, så alle føler sig mødt.

At blive bonusmor kan vise sig at være en større følelsesmæssig opgave, end de fleste af os regner med. Måske genkender du oplevelsen af at blive konfronteret med sider af dig selv, som du slet ikke vidste, du indeholdt. Måske genkender du også følelsen af at være alene, forkert og utilstrækkelig. Sådan behøver det ikke at være. Jeg kan faktisk godt hjælpe dig! Derfor har jeg sammensat 3 forskellige forløb, som kan give dig mere overskud, kærlighed og balance i dit bonusmor-liv.

Kender du det?

Et personligt forløb er for dig, der kan genkende følgende:
✓Bliver ramt i den måde, din partner opdrager sit barn på
✓Har det svært med eks'en
✓Føler dig drænet af energi, når bonusbarnet er hos jer
✓Du oplever til tider et følelsesmæssig kaos inden i dig
✓Du bliver jaloux på dit bonusbarn
✓Føler til tider, at du er ved at miste dig selv, og kan næsten ikke genkende dig selv
✓Synes det er svært at vide, hvilken rolle, du har overfor dit bonusbarn
✓Er vred og ked af, at din partner ikke sætter flere grænser overfor eks’en
✓Føler dig misforstået, overset og nogle gange overflødig
✓Er træt af, at føle dig som hende den “besværlige bonusmor”
✓Oplever irritation over at gå på kompromis med mange af dine værdier
✓Længes efter mere kærlighed og færre konflikter
✓Er ved at give op, da det er de samme uenigheder og konflikter der fylder imellem jer.

Forløbene er personligt og tilpasses selvfølgeligt løbende dine udfordringer, sådan så du får råd, retningslinjer og redskaber, der er tilpasset specifikt til dig og din konkrete situation. 

Få professionel rådgivning i trygge rammer

Du kan selv være med til at skabe et bedre og nemmere bonusmor-liv, hvor du oplever mere overskud, kærlighed og balance. Du kan vælge at tage ansvar til at få løst de problematikker og konflikter, som du oplever fylder i dit bonusmor-liv. For muligheden er der helt bestemt. Det ved jeg. Med indsigter, værktøjer og konkrete øvelser kan du træde skridt, du ikke vidste var mulige.

Alt det kan jeg give dig i mine personlige forløb, hvor du får rådgivning og sparring af en specialist indenfor sammenbragte familie, som netop har fokus på bonusmor problemstillinger.

Min praksis har central beliggenhed i Aalborg med parkering lige udenfor, en diskret indgang og et indbydende samtalerum, hvor du vil blive mødt i en behagelig tryg atmosfære. Her er fokus på at skabe et frirum til dig, hvor du kan få lov at dele alle de “forbudte” følelser. For at møde dig i fleksible rammer tilbyder jeg også sessioner online og pr. telefon, så uanset hvor du bor i Danmark, så tilbydes du muligheden for forandring i dit bonusmor-liv


Hvorfor er jeg den rigtige til at hjælpe dig?

Jeg hedder Dorte, og min passion er at hjælpe dig med at få de allerbedste betingelser for at trives i bonusmor-livet, og dermed skabe de bedste rammer for dig selv og for din sammenbragte familie.

Jeg er selv bonusmor, og har haft glæde af hjælp, rådgivning og sparring undervejs. Jeg har samlet alt det bedste fra alle de steder, jeg selv har hentet inspiration, min psykoterapeutiske uddannelse og skruet det sammen til nogle genveje, som andre bonusmødre kan få glæde af.

Dorte Andersen

Psykoterapeut & stifter af sammenbragte familier

Forløb 1: En konkret udfordring!

En konkret problematik du oplever gentager sig igen og igen, som du ikke helt kan gennemskue, hvordan du får løst. Det kan være følelsen af jalousi eller måske eks-konen, som du oplever fylder for meget. Måske føler du dig misforstået, overset og nogle gange ubetydelig.

Måske er du ved at være træt af hele tiden at indgå alt for mange kompromiser. Måske er du overhovedet ikke enig med din kæreste om, hvordan man opdrager børn, og hvad må du egentligt have lov at bestemme?

Den konkrete udfordring kan have mange retninger - her er kun nævnt nogle eksempler. Grib muligheden for at få udfordringen løst, så den ikke fylder dig med negative tanker og følelser.

Forløb 2: Få styr på dine følelser

Forløbet er til dig, der har brug at arbejde dybere med det følelsesmæssige kaos, du kan blive ramt i som bonusmor. Måske oplever du bonusmorrolle som “besværlig” og nogen gange, når konflikter fylder mere end kærligheden overvejer du, om du overhovedet er det rette sted.

Gennem forløbet vil du begynde at give slip på at føle dig som hende den “besværlige” bonusmor, men kan i stedet give plads til at være mere dig selv. Du vil lære at blive bevidst om, hvad der egentligt sker i dig, hver anden uge når børnene kommer, det kan nemlig være svært lige at gennemskue. Du vil indblik i dine mønstre og dermed også, hvad du bringer ind i forholdet fra din bagage.

Mange af de ting og følelser, du ikke har forholdt dig til i dit liv kommer naturligt frem, når du bliver bonusmor. Det er ikke altid hverken kønt, nemt eller håndterbart for èn selv.

Forløb 3: Bliv skarp på dit bonusmor-liv

Det kan kræve et meget stort selvværd at være bonusmor. Der er mange sider i os selv, vi bliver konfronteret med, når vi forelsker os i en mand, der har børn, som ikke er vores egne. Derfor er det en investering at arbejde med at udvikle dig selv og blive mere bevidst om, hvem du er? Hvad skal have lov at vokse, så du oplever dit eget værd? Giver du dig selv lov til at være en, der sætter dine grænser og står ved dem?

Så hvor villig er du til at satse på at bevare kærligheden og få færre konflikter? Er du klar til at tage skridtet? Hvis ja, vil du lære at blive bedre til at tage din plads som bonusmor og får indsigter i de dynamikker, der er på spil i den sammenbragte familie.

Du vil blive bedre til at give slip på negativ energi og i stedet fokuser på det positive og kærligheden. Derfor vil du arbejde med uhensigtsmæssige mønstre der begrænser dig, og i stedet give plads til et liv med mere frihed og glæde.

Hvilket forløb skal jeg vælge?

Jeg tilbyder dig en gratis uforpligtende konsultation på ca. 20 minutter, hvor vi får afklaret hvilket forløb, der vil være det rigtigste for dig. Uanset hvilket forløb du vælger, så får du altid en opstartsmail med spørgsmål, som du svarer på og sender retur til mig inden første session.

Du får konkrete råd, retningslinjer og redskaber, du kan gå direkte ud og bruge i din hverdag efter hver session. Du får personlig handleplan, der er lige til at gå til. Kommer du i tvivl mellem sessionerne, eller har du brug for at vende noget med mig, er du velkommen til at sende en mail.

Hvis jeg ikke passer ind i nogen af forløbene?

For at imødekomme dig, som gerne vil arbejde med andre udfordringer end i de 3 nævnte forløb eller blot ønsker at booke enkelte sessioner, så tilbyder jeg sessioner á 60 minutters varighed. Prisen pr. session er kr. 850,-. Såfremt du køber et 5 sessioners klippekort tilbydes du en rabat på 20%.

Jeg vil anbefale dig, at kontakte mig for en uforpligtende samtale, så vi kan få afklaret, hvordan du kommer bedst videre i bonusmor-livet.