Personligt forløb

personligt forløb

Et personligt forløb er til dig, der har brug at arbejde dybere med dine problematikker samt få råd og retningsliner, så du bevarer kærligheden imellem dig og din partner og dermed også får færre konflikter. Du vil begynde at give slip på, at føle dig som hende den “besværlige” bonusmor, men kan i stedet give plads til, at være mere dig selv. Forstil dig et liv med mindre konflikter, mere samhørighed, mere glæde og kærlighed.

Et personligt forløb er for dig, der kan genkende følgende:

✓ Bliver ramt i den måde, din partner opdrager sit barn på

✓ Synes det er svært at vide, hvilken rolle, du har overfor dit bonusbarn

✓ Er vred og ked af, at din partner ikke sætter flere grænser overfor eks’en

✓ Føler dig misforstået, overset og nogle gange overflødig

✓ Er træt af, at føle dig som hende den “besværlige bonusmor”

✓ Oplever irritation over at gå på kompromis med mange af dine værdier

✓ Længes efter mere kærlighed og færre konflikter

✓ Er frusteret over, at de samme uenigheder og konflikter fylder imellem jer

Jeg har specialiseret mig i, hvordan du som bonusmor kan skabe mere balance i rollen som bonusmor. Med konkrete råd, retningslinjer og værktøjer kan du blive mere bevidst om, hvorfor konflikter, ubalance og indre uro fylder i dit liv. 

Som så meget andet i livet kræver forandringer fokus. Det er din vedvarende indsats i hverdagen, der afgør, hvor meget du får ud af det. Under og efter dit forløb vil du mærke en forandring i dig selv, dine relationer og din hverdag.

“Jamen, du vidste jo, hvad du gik ind til”

Det var ordene, som blev sagt af én af mine veninder. Men nej, hvor skulle jeg vide det fra. For det gør man jo ikke helt. Jeg vidste jo intet om at være bonusmor. Den erfaring vokser frem af oplevelserne.
Udtalelse fra bonusmor

Kender du dette?

Et personligt bonusmor forløb er til dig, der f.eks. kan have svært ved at føle dig hjemme i dit eget hjem, har problemer med eks’en, kan føle dig udenfor, føle dig overset, misforstået og ubetydelig, eller måske mærker jalousi overfor dit bonusbarn.

Hvad får du ud af et forløb?

Du får en personlig udviklingsproces, hvor du giver dig selv muligheden for at trives bedre i din bonusmor-rolle. Du får en bedre indsigt i, hvordan du kan give slip på konflikter og problematikker og give mere plads til dig selv og kærligheden.

Vil du gerne i gang?

Forløbet er personligt og tilpasses løbende dine udfordringer, sådan så du får råd, retningslinjer og redskaber, der er tilpasset specifikt til dig og din konkrete situation. 

Hver session varer 60 minutter og kan foregå i min praksis, on-line eller via telefon. Pris pr. session er kr. 700,-. Du er også velkommen til en gratis uforpligtende samtale, hvor du får afklaret, om et forløb kan være noget for dig.