fbpx

Størst af alt er kærligheden

Størst af alt er kærligheden

Kærligheden skal hyldes. Kærligheden skal næres. Kærligheden skal mærkes.  Kærligheden kan også være kompliceret. Især når du lever i en sammenbragt familie.  Derfor får du nu muligheden for at hjælpe den lidt på vej! Jeg tilbyder forskellige forløb som hjælper dig med at skabe mere balance i livet som bonusmor. Og dermed også bevarer kærligheden!

Grupper

Som bonusmor kan du godt have brug for et frirum. Et sted, hvor du kan være dig selv, tænke som du tænker, have det, som du har det. Uden at blive bedømt, belært eller føle dig forkert. Derfor har jeg skabt gruppeforløbet “Bevar kærligheden og få færre konflikter”.

Personligt

Et personligt forløb er til dig, der har brug at arbejde dybere med det, du oplever er svært ved at være i en sammenbragt familie. Du vil opleve at det bliver nemmere at give slip på at føle dig som hende den “sure” bonusmor, men kan i stedet give plads til at være mere dig selv.

Workshop

Det er desværre ikke altid lige let at få en sammenbragt familie til at lykkedes. Undersøgelser viser, at 75% går fra hinanden igen. Formålet med workshoppen er at give en større forståelse af de dynamikker, der er i en sammenbragte familie, og at du med denne forståelse kan gå hjem med nye redskaber, indsigter og inspiration.

Om mig!

Min passion er at hjælpe dig med at få de allerbedste betingelser for at trives i bonusmor-rollen, og dermed skabe de bedste rammer for dig selv og for din sammenbragte familie. Få en hverdag, hvor du er fri for at bebrejde dig selv og tro, at du er helt alene med alle dine tanker og følelser. Det er du ikke!

Jeg er selv bonusmor, og har haft glæde af hjælp, rådgivning og sparring undervejs. Jeg har samlet alt det bedste fra alle de steder, jeg selv har hentet inspiration, min psykoterapeutiske uddannelse og skruet det sammen til nogle genveje, som andre bonusmødre, kan få glæde af. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *